We Make People Grow

Join Us to build Swedens #1 Job Platform

Sökes: Ambitiösa Account Managers


Vi söker nu ambitiösa Account Managers till oss på NetJobs Group. Du kommer att vara en viktig del av vårt säljteam och driva försäljning mot nya och befintliga kunder.

Vill du vara med på vår resa att bli den ledande aktören i Sverige? Hos oss blir du en del av ett entreprenörsdrivet bolag med höga ambitioner och ett tydligt mål i sikte.

Är du rätt person? Välkommen att maila gärna in din ansökan till jonas.holma@netjobs.se om du känner att du delar våra Värderingar och Vision!

Mer info finns vår karriärsida här: https://career.netjobs.com 

Unleash Your Potential.

Våra värderingar

En kultur som inspirerar och skapar framåtanda. Vår företagskultur är Netjobs hjärta och själ. Vår framgång bygger på Ambitiösa människor som sprider positiv Energi och är Teamplayers. På Netjobs lever vi våra värderingar varje dag och har det som utgångspunkt när vi rekryterar och premierar. 

Breathe
Ambition
Vi har en Performancekultur i NetJobs som bygger på målmedvetna människor med stark integritet och höga standards. Vi belönar resultatfokuserade och modiga människor som har den inre drivkraften att bli bättre varje dag för att hjälpa våra kunder och uppnå våra mål.

Share
Energy
Vi tror positiv energi är grunden till en bra arbetsmiljö och starka team. Vi är optimistiska, sprider positiv energi, är lösningsfokuserade och lyfter varandra. Vi fira framsteg, har kul tillsammans och har ett gränslöst mindset att allt är möjligt.

Act like a
Teamplayer 
Vi värdesätter människor som är lagspelare. Vi respekterar, stöttar och bryr oss om varandra. Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra. Vår övertygelse är att samarbete ger ett bättre resultat och hjälper oss att uppnå våra mål.

Känns NetJobs rätt för Dig? Välkommen att maila in din ansökan till jonas.holma@netjobs.se om du delar NetJobs värderingar och kultur