Våra värderingar

Vår framgång bygger på Ambitiösa människor med positiv Energi och som är Teamplayers

Vårt unika DNA

NetJobs har en entreprenöriell arbetsmiljö där starkt motiverade människor är grunden till vår framgång. Vi får saker att hända i högt tempo genom ett vinnande mindset och ett mod att våga prova nya saker. På Netjobs lever vi våra värderingar varje dag och har det som utgångspunkt när vi rekryterar och premierar.

Våra tre värderingar sammanfattar och genomsyrar hur vi agerar och lever varje dag 

Breathe
Ambition
Vi har en Performance-kultur i NetJobs som bygger på målmedvetna människor med stark integritet. Vi har ett gränslöst mindset där vi tror att allting är möjligt med rätt attityd. Vi är målinriktade i grunden, det är vårt DNA.

Share
Energy
Vi tror positiv energi är grunden till en bra arbetsmiljö och starka team. Vi är optimistiska, sprider positiv energi, är lösningsfokuserade och lyfter varandra. Vi fira framsteg och har kul tillsammans! 

Be a
Teamplayer

Vi värdesätter människor som är lagspelare. Vi respekterar, hjälper och bryr oss om varandra. Vår övertygelse är att samarbete ger ett bättre resultat och hjälper oss att uppnå våra mål.

Unleash Your Potential.

Känns NetJobs rätt för dig? Maila gärna in din spontanansökan till jonas.holma@netjobs.se om du känner att du delar våra värderingar!