NetJobs i korthet

NetJobs är ett svenskt tillväxtbolag som 2004 var pionjärer i Sverige inom nischad onlinerekrytering och flyttade platsannonseringen från print till online. Idag har vi vårt nätverk av nischade jobbsajter och jobbmässor som årligen hjälper hundratals svenska arbetsgivare att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt att nå ut till aktiva och relevanta kandidater. Vi är ca 20 engagerade medarbetare på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vi startade med den enkla iden att förenkla och effektivisera mötet på internet mellan kandidater och arbetsgivare genom våra nischade jobbsajter. 

Vår Affärsidé

Att hjälpa arbetsgivare nå ut till rätt kandidater genom våra användarvänliga jobbsajter och inspirerande jobbmässor. 

Vår Mission

Att förenkla mötet mellan kandidater och arbetsgivare.

Strategi

NetJobs har nedanstående övergripande strategi:

  • Varumärkeskännedom - investera i marknadsföring för att skapa varumärken med hög igenkänning som är "Top of Mind" både hos både kandidater och arbetsgivare och därigenom driver positiva nätverkseffekter med målsättningen att uppnå marknadsledande position. 
  • Användarupplevelsen - sätta användaren först och sträva efter en stark användarupplevelse som gör jobbsökandet enkelt och inspirerande.
  • Attrahera topptalang - noggrant rekrytera rätt människor till rätt plats och som delar NetJobs värderingar och vår mission. 
  • Kundfokus - bygga långsiktiga och hållbara affärsrelationer med våra kunder genom att leverera tydlig kundnytta och stark kundupplevelse.
  • Kostnadsmedvetenhet - behandla varje krona som om att det vore sin egen är filosofin som ska genomsyra alla våra beslut kring kostnader och investeringar.