Er Partner för Jobbannonsering & Employer Branding

NetJobs startades 2004 i Stockholm med visionen att skapa Sveriges ledande nischade mötesplatser för kandidater och arbetsgivare. På NetJobs hjälper vi arbetsgivare att nå ut till rätt målgrupp med rätt budskap både genom våra digitala tjänster samt våra fysiska jobbmässor. 

 

Jobbannonsering & Matchmail

Rekrytera aktiva toppkandidater med träffsäker datadriven Jobbannonsering i NetJobs nätverk av specialiserade och generella varumärken. 

Social Media Rekrytering

Attrahera passiva kandidater med datadriven sociala medier-jobbannonsering och brandingEmployer Branding 

Stärk ert Employer Brand innan jobbannonseringen för ännu bättre resultat. Skapa en skräddarsydd karriärsida som attraherar & engagerar potentiella kandidater

Specialiserade Jobbmässor 

Öka er synlighet mot precis rätt målgrupp och attrahera toppkandidater på våra branschspecifika jobbmässor. Här möts arbetsgivare och kandidater på ett enkelt och naturligt sätt.

Våra nischade jobbsajter

Genom NetJobs nischade jobbsajter kan arbetsgivare marknadsföra sig effektivt mot personal inom nischade yrkessektorer på arbetsmarknaden. 

För att vara en attraktiv arbetsgivare i dagens snabbrörliga arbetsmarknad är det av största vikt att särskilja sitt erbjudande och att långsiktigt möta och marknadsföra sig mot presumtiva medarbetare. 

Våra nischade jobbmässor

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor inom sjukvård, hälsa och omsorg. Mässan arrangeras en gång per år i Stockholm respektive Malmö

Här samlar vi engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. På plats får arbetsgivare i vården möjlighet att träffa tex vårdstudenter, läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden och tandläkare. www.medrekmassan.se  

Genom SkoljobbMässan arrangerar vi Sveriges största och enda rekryteringsmässa för arbetsgivare inom pedagogisk sektor varje år i Stockholm.

Att ställa ut på SkoljobbMässan som arbetsgivare är en chans att träffa blivande lärare, rektorer, förskollärare etc. som är intresserade av att utvecklas i sin roll som pedagog och intresserade av nya karriärvägar. www.skoljobbmassan.se  

Börja Er resa mot smartare Jobbannonsering och Employer Branding  idag! Få prisförslag